HAYDİ SEN DE BİR DEĞER SEÇ PROJESİ

1- PROJENİN AMACI: Çocukların doğuştan getirmiş olduğu en iyi tarafları ortaya çıkararak ,onların kişiliklerinin her yönüyle gelişmesine yardım etmek,yüksek ahlaki özelliklerle donatmak istiyoruz.

2- PROJENİN ÖZETİ: Önce bir pano çalışması yaparak öğrencilerin dikkatini çekmek,sonra her öğrencinin kendisine bir değer seçmesi ve hedeflenmektedir. Seçtiği değer ile ilgili bir çalışma yapması istenecek ve bu değeri hayatına uygulaması hedeflenmektedir.

3-PROJENİN YÖNTEMİ:  Bir öğretmen olarak ilk önce bir davranış hakkında iyi ve kötünün ne olduğunu öğrencinin bakış açısından anlamaya çalışıp,örnek olaylardan yararlanma,anlatım,drama ve rol oynama  gibi aktif ve öğrenci merkezli öğretim faaliyetlerini kullanacağız.

4-PROJE UYGULAYICISI: Ünzile KOCAİSPİR (Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni)

20-10-202220-10-202220-10-2022

Yayın: 20.10.2022 - Güncelleme: 20.10.2022 16:55 - Görüntülenme: 125