ŞEYHÇOBAN ORTAOKULU

Adres
OYMATAŞ KÖYÜ ŞEYHÇOBAN MEZRASI ŞEYHÇOBAN KÜME EVLERİ SEYHCOBAN ILK VE ORTA OKULU BLOK NO 56 MERKEZ / BATMAN
Vizyon
Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
Misyon
Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten, hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş, çağdaş düşünce yapısına sahip, bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
Kütüphane Kitap Sayısı :1351
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM (Okulumuz İlk ve Ortaokul aynı binayı kullandıklarından kütüphane ilkokula tahsisli olup kitap sayısı ilkokul Web sitesine yüklenmiştir.)
Kaloriferli(Katı Yakıt)
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
HUSUSİ ARAÇ (Aracı olan öğretmenlerin kendi araçları ile okula gelmesi ve aracı olmayanları beraberinde getirmesi gibi.)
Taşımalı Eğitim Yapılmaktadır.
OYMATAŞ KÖYÜ ŞEYHÇOBAN MEZRASI BATMAN/MERKEZ
14 KM
Diğer Hususlar
ŞEYHÇOBAN İLKOKULU VE ORTAOKULU AYNI BİNAYI KULLANMAKTADIR. OKULUMUZ ORTAOKUL KADEMESİNE AİT 4 ŞUBE BULUNMAKTADIR.